maandag 22 juli 2013

No-Ad!

No-Ad zonnebrandcrème & aftersun

Summer Must Have!

Ookal is de zomer misschien een beetje aan de late kant dit jaar, er blijven altijd dingen die je voor de zomer al in huis moet hebben.
Met de vakantie ruim in zicht staan hier een aantal producten die zeker niet mogen ontbreken deze zomer en helemaal niet als je van plan bent lekker op vakantie te gaan naar een warm land!
 No-Ad zonnenbrandcreme & aftersun
De No-Ad zonnenbrandcreme is zeker een must have voor deze zomer. De collectie die al razendpopulair is in Amerika is eindelijk ook verkrijgbaar in Nederland. Een goeie zonnenbrandcreme die fijn uitsmeert
en ook zeker een fijne prijs heeft. Want in tegenstelling tot andere zonnenbrandcreme's is deze zeker voor iedereen betaalbaar. Daarnaast hij is voorzien van een geweldige geur, namelijk Coconut! Met de verschillende factoren is er voor ieder huidtype de geschikte tube. 
De zonnenbrand is erg goed voor de gevoelige huid want daar bied hij de juiste bescherming voor. Met ingredienten zoals aloe vera-extracten, vitamine E en cacaoboter die bieden bescherming tegen zowel UVA- als UVB-straling. 
Heb je nou toch iets te weinig opgesmeerd of heb je gewoon snel last van een geïrriteerde huid dan is de bijpassende aftersun de ideale oplossing om de huid toch nog een beetje te kalmeren. Ook in dezelfde heerlijke geur te verkrijgen dus een mooi setje om samen mee te nemen.
(De producten worden niet op dieren getest!)
Verkrijgbaar bij:
Kruidvat voor € 4,99
TIP: - Smeer je een half uur voor het zonnen in zodat je zeker weet dat je goed beschermt bent
- Smeer je elke 2 uur in met zonnenbrand om de kans op verbranden te voorkomen en optimale bescherming te behouden.

Talk to you guys soon! Much love!Geen opmerkingen: