dinsdag 23 juli 2013

Spam your blog!

Spam your blog!

Ik ben helemaal nieuw in het hele blogwereldje dus ken helaas alleen maar de grote namen zoals Teske, Mascha en Vera. Daar lees ik ook regelmatig de blog van maar ik ben ook benieuwd naar de net begonnen mensen of de mensen die nog niet heel erg bekend zijn. Ik wil dat iedereen kennis met elkaar's blog maakt dus bij deze! Spam your blog!
Ik denk dat het voor heel veel een doorbraak is geweest en misschien voor jou dan ook. Ik doe het ook vaak als ik het tegenkom.
Dus heb je een beautyblog waarvan je vind dat mensen hem moeten lezen, laat hem achter bij de comments!

Talk to you guys soon! Much love!

6 opmerkingen:

Unknown zei

Mijn blog is www.beautaste.nl alles over beauty, lifestyle en fashion, hopelijk nemen jullie eens een kijkje!

Natasja - Watzijzegt.com zei

Hoi! Ik heb weliswaar geen beautyblog maar ontdek net de jouw door mijn 'Spam your blog' artikel. Ik blog op http://www.watzijzegt.com over reizen, lifestyle en andere, dagelijkse dingen. Welkom!

Beyoutifullblog zei

Wat ontzettend leuk dat je een reactie achter hebt gelaten! Ik zal zeker een kijkje op je blog! Volg je me al op twitter en heb je een like achter gelaten op facebook? Lijkt me leuk als je dat zou doen. Laat ook jou twitter en facebook achter dan kan ik je laatste nieuws volgen! @Heleen

Beyoutifullblog zei

@Natasja Dat geeft niet! een blog blijft een blog dus spam gerust! Laat het ook aan vrienden weten, lijkt me super om nieuwe blogs te leren kennen.

Justnailpolish zei

Mijn blog is www.jstnailpolishes.blogspot.com een blog over je raad het al nagellak, nail art maar ook dingen als DIY en shoplog. Neem een kijkje en laat een reactie achter dat is altijd leuk!

Niemand zei

mijn blog is www.naturelbeauty.blogspot.com en het gaat over beauty , ik post dingen zoals reviews looks en tutorials . ik ben pas vandaag begonnen dus ik heb nog niet zoveel berichten geplaatst :P