vrijdag 6 september 2013

Tip! 10% korting bij Marington.nl

Tassen, muurstickers handoeken en nog veel meer!
Ik heb een hele leuke actie in samenwerking met webshop Marington.nl! Met de kortingscode tH6Cb2S7Gt krijg je 10% korting op het hele assortiment, de code is geldig t/m 15 september 2013 geldig en kan onbeperkt vaak gebruikt worden. Heel veel verschillende lifestyle producten...altijd stijlvol & trendy.
Denk hierbij aan de trendy hamamdoeken van Ottomania, gemaakt van 100% hydrofiel katoen en verkrijgbaar in veel maten en kleuren. Heel handig om te gebruiken als gewone handdoek, badlaken, saunadoek, plaid. Bijvoorbeeld voor op de badkamer, vakantie, sauna, sportschool, picknick of dagje strand.
Hamamdoeken

Of de hippe muurstickers van KEK Amsterdam zijn ook erg populair! Kies jij voor een levensechte boom in je woonkamer? Handige krijtverf muurstickers in de keuken voor het noteren van boodschappen? Stoere raceauto muursticker voor de kinderkamer? Of misschien de schattige dieren uit het bos in de babykamer? Veel muurstickers worden geleverd inclusief kapstok haken, erg handig en leuk.
Muurstickers
Natuurlijk is het voor jullie geen geheim meer dat ik dol ben op tassen en hier staan me een paar mooie tassen. Italiaans design van groot tot klein. Hele grote collectie leren tassendamestassen en herentassen. Van klassieke tot zeer trendy modellen en verschillende prijsklasses.
Leren tassen

Geen opmerkingen: