vrijdag 26 juli 2013

Skinpharma

Skinpharma

(Advertorial)


Vandaag heb ik een pakketje ontvangen van Skinpharma
Superleuk natuurlijk!

Voor degene die niet weten wat of wie Skinpharma is, even een kleine toelichting!

Skinpharma is het initiatief van twee apothekers die jarenlange ervaring in de apotheek hebben.
De huidverzorgingsproducten van diverse merken zijn al heel lang een vast onderdeel in het assortiment van de apotheken. Ervaring en deskundigheid zijn dus gegarandeerd!
Het huidadvies krijgt u van specialistes die verbonden zijn aan het dermocosmetisch
huidadvies centrum van de Dr. Hemels apotheken. Zij geven dagelijks mensen een gedegen huidadvies en een advies voor de daarbij behorende producten.
Skinpharma is de grootste online apotheek cosmetica winkel van Nederland met ongeveer 1100 producten van meer dan 40 bekende merken. Skinpharma is erkende online winkel van Vichy, La Roche-Posay, Eucerin, Biodermal, Caudalie, Beaute Pacifique en Roger et Gallet. Er is een fantastisch assortiment producten op de site verkrijgbaar. Elke dag wordt het assortiment vernieuwd. Skinpharma heeft vele goede beoordelingen op Trustpilot.
Skinpharma = kennis en deskundigheid + hoogwaardige producten + het gemak en het prijsniveau van internet.
Daar kreeg ik vandaag dus een pakketje van met allemaal samples van Vichy, La Roche-posay en Eucerin. Skinpharma bied een heel erg ruim assortiment aan met veel keuzemogelijkheden en een hele goede prijs.  
Ik ga alles testen met een aparte review voor elk merk.
Ooww, misschien wel leuk voor als je interesse hebt en wat gaat bestellen op Skinpharma heb ik hier een aantal kortingscodes zodat je alleen maar goedkoper uit bent na je bestelling.

Geen opmerkingen: