zondag 25 augustus 2013

Mijn eerste Body Shop aankoopjes!



Zoals een paar van jullie misschien al op twitter hebben kunnen lezen ben ik afgelopen week naar Almere geweest om lekker te shoppen bij de Primark en natuurlijk de rest van Almere. Ik woon zelf in Amersfoort en wat mij echt opviel was dat Almere er heel nieuw en modern uitzag vergeleken met Amersfoort. Het hele winkelcentrum was lekker modern en er was voor iedereen wel een winkel waar je graag naar binnen zou willen. Voor mij was dit de eerste keer Almere, eerste keer Primark (in Nederland) en eerste keer The Body Shop. Ik heb me veel gestort op de Primark, ik heb behoorlijk wat kleren ingeslagen en heb een ontzettend leuke dag gehad met twee vriendinnen. En omdat ik het zo naar m'n zin had ga ik morgen nog een dagje naar Almere met m'n moeder. Supergezellig want ik heb m'n loon net binnen (echt slecht dit eigenlijk) maar vooral omdat ik niet vaak een dagje shoppen met m'n moeder doe dus vandaar. Ik heb daar een aantal beautyproducten gekocht bij de Primark en getest maar vergeten een paar foto's te schieten van te voren dus morgen wil ik toch een paar back-ups halen dus kan ik mooi een paar foto's maken want de producten zijn me behoorlijk bevallen! Dus die reviews komen iets later. Ik zeg echt vaak 'dus' in een zin.. slechte gewoonte want het is vervelend. Ik ga m'n best doen het af te leren.
Oke, genoeg onzin op naar de producten van The Body Shop!
Maandag ben ik voor het eerst dus The Body Shop ingestapt. Trouwens, er werkt me daar toch een leuke vrouw. Lekker even staan kletsen met d'r en toen kreeg ik ook nog eens extra korting! Hele gezellige en lieve vrouw want ik heb werkelijk het hemd van haar lijf gevraagd. Maar ze heeft me goed geholpen en was in alle tijden erg vriendelijk waar ik heel erg blij mee was!
Mijn favorieten fruit is.... Mango! En hoe lekker is de mangogeur van The Body Shop!
Hoe balen het ook is maar de herfst en de winter komen er langzaam aan en mijn huid is dan ongelofelijk droog. Dus ik dacht; waarom geen bodybutter nemen? En wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan! De mangogeur is heerlijk.

Ik nam meteen zo'n bal met daarin deze bodybutter en een lipbutter. Wat me opviel was dat toen ik de pot open draaide het er ook echt zo uitzag. Er zat niet iets van een plastic omheen ofzo. Terwijl als je zo'n potje apart kocht je dat wel had maar oke. Daar zat dus ook een lipbutter bij en ja die is net zo heerlijk!


Die is wel een stuk steviger dan de bodybutter maar dat hoort ook wel denk ik. Ik heb beide geprobeerd en ze smeren heel lekker uit. Zo laat de bodybutter geen witte waas achter en is de lipbutter niet al na een kwartier van je lippen af. Ik deed hem die dag erna 's ochtends op en om 3 uur 's middags voelde ik 'm nogsteeds op m'n lippen zitten. En je ruikt natuurlijk heerlijk naar mango de hele dag. Echt heel erg lekker! M'n huid en lippen waren ook echt heerlijk zacht de dagen erna. Echt een aanrader dus. Toen was ik woensdag naar de stad hier in Amersfoort. Gewoon even wat schoolspullen kopen. En ja ik liep langs The Body Shop hier en kon het niet laten om toch nog even naar binnen te lopen. En nee ik kwam niet met lege handen naar buiten maar met weer een heerlijke bodybutter. Dit keer van de Chocomania lijn!
Ik ben dol op chocola en ik was meteen verkocht!


Wat me opviel was dat deze wel wat 'steviger' was dan de mangobodybutter. Ook zat hier wel een plasticje omheen maar goed. Allebei heerlijk en zo heb ik twee aankopen van The Body Shop gedaan in een week, nja drie dagen eigenlijk maar goed. Ik durf bijna met zekerheid te zeggen dat morgen mijn derde aankoop volgt... Maar goed echt lekkere en fijne producten zijn het. Ow en ik kreeg nog een hele lekkere sample met cocosbodybutter! Heerlijk, volgens mij word dat de volgende!

Heb jij nog een aanrader voor me? Laat het me weten in de comments!

Wat is jou favorieten verzorgingsproduct?

Talk to you guys soon! Much love!


4 opmerkingen:

Anoniem zei

Super leuk ! x

livelifewithbeauty.blogspot.nl

Beyoutifullblog zei

Dankjewel! Dat is lief van je! :) Leuke blog heb je! @ Elisanne

MissTonn zei

Hey ! leuk artikel! Mag ik je 1 tip geven? Kies een ander lettertype, want deze is heel moeilijk om te lezen, en misschien wat witte regels ? Verder een heel leuk artikel ! x www.misstonnn.blogspot.com

Beyoutifullblog zei

Heee! Dankjewel voor je tip! Ik zal meteen het lettertype veranderen en ik hoop dat je het dan makkelijker kan lezen. Leuk dat je even reageerde, dankjewel! @MissTonn

Kuss,

Mervet