zaterdag 31 augustus 2013

Be Creative

Het is zaterdag lieve mensen en vandaag ga ik volop bloggen aangezien school er bijna aankomt en niemand dan tijd heeft voor iets..
Laten we maar genieten van het weekend voordat we er weer volop tegenaan moeten.
Ik heb straks nog een paar tips om nog goed te genieten maar eerst de 'Be Creative' van deze week!


Lekker simpel maar heel erg leuk! De 'Be Creative' van vandaag is het pimpen van je telefoonhoesje.
We hebben allemaal wel een smartphone nu en vooral de Iphone laten we niet zonder hoesje ergens slingeren. Maar ik ben het type persoon dat snel iets zat is en toe is aan verandering met sommige dingen. Soms zit het er ook niet in voor een van ons om een nieuwe aan te schaffen dus pimpen is ideaal!

Wat heb je nodig:
  • Oud telefoon hoesje, het liefst zonder motief zodat je makkelijker erop kan schrijven.
  • Verf, kleur mag naar eigen wens.
  • Goedkoop potje nagellak ( doorzichtige topcoat )
Ook vandaag ben ik van het lekker simpel en snel.


Als eerst maak je even een schets van wat je op je hoesje wilt zetten. Het kan een tekst zijn maar als je lekker creatief bent kan je natuurlijk ook een tekening doen. Alleen maar leuk natuurlijk.

Als je klaar bent met de schets kan je ervoor kiezen om het meteen met verf op je hoesje te doen of eerst nog met een stift maar je loopt dan wel de kans dat je het blijft zien dus: be carefull!

Als je dat hebt gedaan laat je het even goed drogen. Het ligt eraan wat voor verf je gebruikt dus de tijd die je het laat drogen is voor iedereen verschillend.

Tip: Als je wil weten of het droog is kan je een druppel van de verf op een papiertje doen en steeds die 'voelen' om te kijken of het droog is. Stel het is niet zo dan heb je niet meteen je hele creatie verpest.

Als het dan werkelijk droog is ga je met een laag topcoat overheen. Dat zorgt ervoor dat het goed blijft zitten en je er langer plezier van zal hebben. Een goede laag zou voldoende moeten zijn maar je kan er ook voor kiezen om er met een paar lagen overheen te gaan.

Ik heb het voorbeeld genomen met een oud hoesje maar je kan natuurlijk ook gewoon een simpel goedkoop hoesje nemen en die een leuke draai geven. 

Be creative guys!

Talk to you guys soon! Much love! 

Geen opmerkingen: