maandag 22 juli 2013

Tips and Tricks!

Tips and tricks voor goede, goedkope beautyinkopen!


Een duur resultaat met goedkope producten!

Als mensen beautyproducten horen denken we vaak aan de meest duren dingen en vaak ook echt onbetaalbaar!
Ik heb daar een paar truckjes op gevonden die erg betaalbaar zijn maar toch een perfect resultaat geven. Iets waar iedereen naar zoekt dus!

1. Eigen merk.

Vaak hebben drogisten eigenmerk producten
maar vertrouwen we het vaak niet of ziet de verpakking er niet 'mooi' genoeg uit.
Dat deel van de verpakking kunnen we helaas niks aan doen, daar moeten we maar mee leren leven maar het product zelf is vaak erg goed!
De producten zijn heel erg betaalbaar maar zeker niet slecht en daarom vaak het proberen waard!
Ik wil hiermee natuurlijk niet zeggen dat ze allemaal even goed zijn maar ook zeker allemaal niet even slecht.
Ze liggen niet allemaal even voor de hand dus vaak moet je even zoeken of vragen naar een product maar als je de winkel uitloopt en je hebt maar de helft betaald voor evenveel producten ben je al vaak erg tevreden met je aankoop en vooral benieuwd!

2.Waar koop je je producten?

De plaats waar je je producten vandaan haalt is ook meer dan belangrijk. Zo betaal je natuurlijk niet evenveel bij de Douglas als bij de Kruidvat.
Toch is het verschil in kwaliteit niet heel erg veel. Het verschil zit hem in de diensten die je worden geleverd in de winkel en hoe mooi je pakketje mee naar huis gaat. De productie van je product zelf is natuurlijk ook een klein verschil. Maar gezien het prijsverschil zou ik zelf al snel naar de Kruidvat lopen. Kijk een beetje rond, kijk vooral naar verschillende producten in winkels. Zeker niet onbelangrijk is wat jouw huid het fijnst vind, het hoeft zeker niet duur te zijn om een goed effect te geven. Maak er lekker een meidenmiddag van en kijk over een beetje rond en test dingen. Ook nog gezellig dus!

3.ACTION!

Geloof het of niet maar inderdaad, de Action is geweldig in verzorgingsproducten geworden. De Action staat niet vaak bekend om zijn hoge kwaliteit van producten maar toch zijn er sinds een paar maanden erg goeie producten te koop! Producten van Garnier en Nivea liggen daar onder andere in de schappen. Om eerlijk te zijn verbaaste het me wel maar vond ik het erg leuk om te zien! Zo heb ik meteen een aantal producten ingeslagen! Als jullie het intressant vinden wil ik daar best een review over maken. Laat een berichtje achter in het gastenboek en ik zal meteen aan de slag gaan! :)

4. Toch voor de duurdere producten? Kijk naar aanbiedingen!

Het klinkt misschien raar maar als je van je dure producten houd en je kan echt niet zonder moet je toch naar een oplossing gaan zoeken als het allemaal wat minder is deze maand. Kijk de reclamefolders een keer in de week eens door, misschien is je favoriete mascara wel voor de helft van de prijs bij de Etos of je favoriete lipgloss 1+1 gratis bij de Kruidvat. Kijk eens rond, het is alleen maar mooi meegenomen als je straks voor de helft van de prijs toch je favorieten producten in huis hebt weten te halen. En die foldertjes heb je zo bekeken, geen 10 minutjes en je bent erdoorheen. 
Sta je nou bekend om het feit dat je alles vergeet?
Maak een lijstje met waar wat goedkoper is en neem het mee met shoppen. Zet er meteen de prijs en de aanbieding bij, zo weet je zeker dat je niet thuiskomt zonder de belangrijkste dingen. Kruis bovendien meteen aan wat je al hebt, dan weet je ook sneller wat je de volgende keer moet kopen en wat je al hebt!

Talk to you guys soon! Much love!

Geen opmerkingen: